També us recomano...

2 feb 2015

UNS "ÀNGELS" MUSICALS

L'Alessandra Ambrosio, la Candice Swanepoel, la Lily Aldridge i la Behati Prinsloo irradiaran la seva 'sexytud' al pròxim vídeo musical de l'Adam Levine.
En alguna cosa li havia d'ajudar al vocalista de 'Maroon 5', l'Adam Levine, estar casat amb la Behati Prinsloo, un dels "àngels" de Victoria's Secret.
I és que per al seu pròxim vídeo musical, el cantant i el seu grup es van reunir amb alguns dels principals "àngels" de la marca de llenceria a Puerto Rico, d'acord al portal Just Jared. Les guapes i exuberants Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Lily Aldridge i, per descomptat, la pròpia Behati, es van mostrar com sempre a l'altura de la seva professió.

Las modelos mostraron su cuerpazo durante la filmación del video en una playa en Puerto Rico. Les quatre models van lluir els "cuerpazos" que les han fet mereixedores de portar les ales de la firma nord-americana, en una platja de l'illa en la qual es va filmar el vídeo. Elles es van mostrar sexys amb lents de sol i en una altra imatge apareixen jugant amb una pilota.
Encara no sabem quina cançó van gravar ni de què tractarà el vídeo, però ens morim de ganes per veure aquestes quatre belleses al costat de l'Adam, una altra gran figura del showbusiness.

No hay comentarios:

Publicar un comentario