També us recomano...

18 feb 2015

DELS GRAMMYS ALS OSCARS

Levine interpretarà Lost Stars, de la pel·lícula Begin Again, nominada com a millor cançó original, una categoria on competirà enfront d'Everything Is Awesome (The Lego Movie), Glory (Selma), Grateful (Beyond The Lights) i I'ma Not Gonna Miss You (Glen Campbell... I'll Be Me).
"Adam Levine és un artista excepcional i dinàmic. Estem encantats que debuti a l'escenari dels Óscars aquest any", han indicat Craig Zadan i Neil Meron, productors de la cerimònia.
Levine va debutar com a actor a "Begin Again", una cinta dirigida per John Carney i protagonitzada per Keira Knightley i Mark Ruffalo.
"Birdman", amb nou nominacions, és la gran favorita per aquests guardons al costat de "The Grand Budapest Hotel", amb el mateix nombre de candidatures.
També parteix amb grans opcions "The Imitation Game", amb vuit candidatures, mentre que "American Sniper" i "Boyhood" aspiren a sis premis.
La 87a edició dels Oscars se celebrarà el proper 22 de febrer al Teatre Dolby de Hollywood (Califòrnia) i serà televisada en directe pel canal ABC.

Aquest és el vídeo de la cançó:


No hay comentarios:

Publicar un comentario